Dec 8, 2010

HTP "PRIMORJE" IZNIJELO PONUDE ZA DOČEK NOVE GODINE

Većina ugostiteljskih objekata već početkom decembra objavi ponude za doček Nove godine. Prethodnih godina Tivat nije imao prevelik izbor za najluđu noć, kako u restoranima, tako ni za neko veće organizovanje. To se pravdalo nedostatkom trgova i otvorenih prostora.
Ove godine u Tivtu se otvorio veliki broj restorana i kafića koji mogu da pariraju kako onim u okolnim gradovima, tako i onim van granica Crne Gore.

Kada je u pitanju organizacija dočeka Nove godine u Tivtu, HTP "Primorje" izlazi sa veoma povoljnom i primamljivom ponudom, u koju spadaju novootvoreni restoran "Prova" i hotel "Palma".
- "Prova" je reprezentativni restoran sa pet zvjezdica i ne bi bilo u redu da ljudima iz Tivta i okruženja ne omogućimo da tu dočekaju Novu godinu. Ulaznica i svečana večera 31. decembra koštaju 60 eura, koliko košta i repriza naredne večeri. Gostima će biti ponuđen specijalni novogodišnji meni , kao i promotivni smještaj u hotelu "Palma". Ukoliko se gost odluči da Novu godinu dočeka u restoranu "Prova", cijena noćenja u hotelu "Palma" sa doručkom je 20 eura, dva noćenja su 30, a tri noćenja 40 eura. Za ovu ponudu već ima interesovanja i rezervacija - naglašava Kažanegra.
Po njenim riječima, goste će 31. decembra zabavljati Andrijana Božović i Slaven Knezović , a prvog i drugog januara "Trio Gušt".

Veče božićnih kolača
Restoran "Prova" poznat je po muzičkim večerima koje organizuje vikendom, što je Tivtu uveliko nedostajalo. Večeri džeza, soula, angažovanje poznatih imena sa crnogorske scene, ili i sa muzičke scene bivših jugoslovenskih republika. Narednog vikenda, 10. i 11.decembra, u "Provi" će gostovati Biljana Mitrović, dok će 17. decembra organizovati manifestaciju " U susret božićima - veče božićnih kolača", zajedno sa Organizacijom žena Tivta .
- Te večeri biće izloženi kolači koje su napravile članice Organizacije žena, a i restoran "Prova" će dati svoj pečat. Za sve goste kolači će biti besplatni, a na taj način želimo da najavimo dva božića i kompletno praznično raspoloženje koje nam dolazi. Gost te dvije večeri biće Nina Žižić. Nakon toga, 24. i 25 decembra, goste u "Provi" zabavljaće Kaja Milačić - istakla je Kažanegra i dodala da su izuzetno zadovoljni radom restorana "Prova", koji je od prvog dana našao svoje mjesto na gastronomskoj karti Crne Gore.

No comments: